Instagram’da Reklam Yaparak Para Kazanmak İçin Gerekenler

Instagram’da Reklam Yaparak Para Kazanmak İçin Gerekenler

Günümüzün en yaygın ve aktif kullanılan sosyal medyası instagram her geçen gün geliştirilmekte ve bu sayede instagram her geçen gün farklı farklı kullanıcılar tarafından keşfedilmektedir. Sosyal medyalar arasında en aktifi olmasının sonucu olarak bu sosyal medya üzerinde para kazanmak daha kolay hale gelmektedir. Instagram ile para kazanma işlemlerinizi sağlamak için belli başlı birkaç özellik olması gerekmektedir.

Instagramdan Para Kazanmak Içın Hesabınız Nasıl Olması Gerek

  1. Instagram hesabınız tamamen aktif kullanıcılardan oluşmaktadır.
  2. Instagram profilinizde bulunan takipçiler gerçek ve Türk kullanıcılardan oluşmaktadır aksi taktirde Türk kişilere reklam veremezsiniz.
  3. Instagram yapmış olduğunuz paylaşımlara takipçi sayınız ile orantılı bir şekilde beğeni gelmesi gerekmektedir.
  4. Instagram paylaşımlarınızın takipçi ve beğeni sayısı kadar yorum sayısınada ihtiyacı vardır. 
  5. Instagramda bulunan hesabınız altığı beğeni ve yorumlar ile keşfet'de çıkmalıdır.
  6. Instagramda paylaştığınız gönderiler belirlemiş olduğunuz hashtaglarda "başlıca haberler" kısmında çıkmalıdır

Bu listede bulunan özelliklere sahip her hesap iyi bir gelir elde etmenizi sağlayacaktır. Peki böyle bir hesabınız yoksa ise yapmanız gerekenler nelerdir ?

Web sitemizde sunmuş olduğumuz ücretsiz instagram hizmetleri ile sorun yaşamadan ve kolaylıkla sisteme güvenli giriş yaparak dilediğiniz krediyi kullanabilirsiniz. Örneğin instagram takipçi sayınız fazla fakat beğeni almıyor iseniz instagram üzerinizdeki gönderilerinize sistemimizden sorunsuz ve spamsız olarak instagram beğeni hilesi yapabilir ve bu şekilde üstte bulunan listelerden birisini geçmiş olursunuz. Unutmayın ki her bir sıralanmış özellik sizin gelir elde etmeniz için büyük bir adım anlamına gelmektedir. instagram takipçi hilesi yaparak ücretsiz, spamsız ve virüssüz şekilde instagram şifrenizi bizlere vermeden güvenli olarak Instagram Apilerine giriş yaparak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kazanacağınız takipçiler tamamen organik ve gerçek kişilerden oluşmaktadır. Bu ise sizlere büyük bir adım atmanızı sağlayarak ilerlemenizi sağlayacaktır. Instagram üzerinde yapacağını işlemlerin çoğu diğer sitelerde spam yaparken web sitemiz tamamen Instagramın Apilerini kullanarak sizlere kolaylıkla ve ücretsiz olarak sorun yaşamadan instagram üzerinde yorum yaptırma hilesi ve sizi takip etmeyenleri takipten çıkma özelliğinide sunmaktadır. Web sitemiz üzerinde yapacağınız işlemler hiçbir şekilde sizin hesabınıza sorun teşkil etmemekle beraber havuz sistemi olduğu için karşılıklı beğeni gönderimi yapmış olacağınız için instagram sizi spama sokmak yerine aksine üst sıralara taşıyarak fenomen olmanızı sağlayacaktır.

2017-08-18 17:02:53

İlginizi çekebilecek diğer yazılar

Instagram’a Yeni Güncelleme Geldi

Instagram’a Yeni Güncelleme Geldi

Sosyal Medya Fotoğraf Paylaşım Platformu Instagram’da Fotoğraflarınızın Görüntüsünü Kimse Sizden Habersiz Alamayacak. 150 milyon kullanıcısı ile sosyal meyda uygulamalarında başı çeken

İnstagram Beğeni Hilesi

İnstagram Beğeni Hilesi

İnstagram Beğeni Hilesi Günümüzde Sosyal Medya Sitelerinin insanlar tarafından beğenilerek kullanılması beraberinde bazı hilelerinde çıkmasına sebep olmaktadırlar. İnstagram beğeni

İnstagram'da Takipçi Hilesi İle Popüler Olabilirsiniz

İnstagram'da Takipçi Hilesi İle Popüler Olabilirsiniz

Günümüz'de instagram olmazsa olmazlarımız haline gelen, yeni bir devir açan sosyal medya uygulamasıdır. İnstagram sayesinde kendimize yeni bir kitle oluşturabilir ve popüler olmaya adım atabiliriz.